Anouk nu al klaar met Jan Smit in The Voice? ‘Hou je bek’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk nu al klaar met Jan Smit in The Voice? ‘Hou je bek’

Anouk nu al klaar met Jan Smit in The Voice? ‘Hou je bek’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Jan Smit maakt dit seizoen zijn debuut als coach van The Voice of Holland. En dat belooft vuurwerk! Als sneak peek horen we vandaag namelijk hoe de volkszanger meteen al lekker botst met terugkerend jurylid Anouk!

Jan Smit als coach in The Voice

Op 20 november gaat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start. En een nieuw seizoen betekent in dit geval ook een nieuwe coach: Jan Smit! Jan vervangt Lil’ Kleine en neemt plaats naast Ali B, Waylon en Anouk, die (vanwege het coronavirus) niet fysiek zal aanschuiven op de bekende rode stoel. In plaats daarvan is de zangeres te zien op een groot scherm. En dat betekent dus dat we haar rake opmerkingen gelukkig niet hoeven te missen! Ook dit seizoen schroomt Anouk de klare taal namelijk niet… Via RTL Boulevard zijn we in ieder geval alvast getuige van een aanvaring met Jan Smit!

Eerste aanvaring tussen Anouk en Jan

Anouk legt in de promo nogmaals uit waarom ze niet fysiek aanwezig is in de studio. Dat heeft alles te maken met haar astma: ”Als ik corona krijg, kan ik het zingen wel op mijn buik schrijven.” Zoals gezegd kan Anouk er dankzij een groot scherm toch gewoon bij zijn. Maar of haar mede-coaches daar net zo blij mee zijn… De zangeres zoekt namelijk meteen ruzie met nieuwkomer Jan! We horen haar lekker uitvallen: “Houd je bek, Jan!” 

Wat de aanleiding voor de aanvaring is, weten we niet. We gaan er echter vanuit dat we tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen meer te zien krijgen!

The Voice of Holland is vanaf 20 november te zien op RTL 4.

Lees verder