Rodanya van Temptation Island

Veronica Superguide logo
Rodanya van Temptation Island

Temptation-Rodanya: “Morgan is de vader van mijn kindje”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kogel is eindelijk door de kerk: Morgan is de vader van de baby van Rodanya! Dit bespreekt de Temptation Island-kandidaat uitgebreid in een YouTube-video.

Geen onenightstand

Rodanya en Morgan zijn na hun deelname aan het programma uit elkaar gegaan, maar ze hebben duidelijk nog wel contact gehad. “Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger, dus jullie kunnen zelf wel invullen wat er gebeurd is. Het is dus geen onenightstand, wat mensen dachten.”

Niet op hetzelfde level

Helaas wil Morgan er niet al te veel mee te maken hebben. Volgens Rodanya is hij totaal niet bezig met hun kleine en daarom heeft ze besloten om alles zelf te doen. “Hij heeft hele andere interesses. Hij is nog niet op het level waar ik wel ben. Dat is moeilijk om te accepteren.”

Heel jammer

Ze wil geen drama en gezeik wanneer de baby geboren is, maar vindt het nog steeds moeilijk dat Morgan niet betrokken zal zijn bij de opvoeding. “Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook. Dit is gewoon klaar.”

Temptation Island break-ups

Rodanya en Morgan zijn zeker niet de enige die Temptation Island niet hebben overleefd. Bijna alle koppels scheiden uiteindelijk hun wegen, zo ook Pommeline en Fabrizio. Maar er zijn altijd uitzonderingen, want Rosanna en Niels willen zelfs een derde keer naar het eiland om hun relatie te testen!

Lees verder