Rodanya en Morgan in gelukkiger tijden, voor de aanvang van Temptation Island

Veronica Superguide logo
Rodanya en Morgan in gelukkiger tijden, voor de aanvang van Temptation Island

Jeetje: Temptation Island-Rodanya in verwachting!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Hoera! Rodanya, bekend van Temptation Island, verwacht haar eerste kindje! Maar zij en Morgan zijn toch uit elkaar? De verwarring is compleet!

Voor wie eventjes niet helemaal bij is: Rodanya deed mee aan het afgelopen seizoen Temptation Island, samen met haar vriend Morgan. Morgan had Rodanya al meerdere malen bedrogen, en Ro wilde hem nog één kans geven.

Het stel leek Temptation Island overleefd te hebben, maar later bleek Rodanya bij thuiskomst seks te hebben gehad met... verleider Danicio! Om nou te zeggen dat mensen medelijden hadden met Morgan: neen, maar Rodanya viel even flink door de mand! Exit RoMo!

Temptation Island

Sindsdien is er weer veel gebeurd: Morgan werd gespot met Milou (van Heikki, toen ze even niet met Heikki was, wat ze inmiddels wel weer is). Rodanya ontkent dat ze een relatie heeft gehad met verleider Danicio, maar gaf wel toe dat de twee een paar keer het bed deelden. Het was allemaal niet genoeg om het saaie seizoen te redden, maar wel bewijs dat het er achter de schermen tóch schaamteloos aan toe ging.

De relatie werd uiteindelijk verbroken en via social media vlogen de twee elkaar regelmatig in de haren. Opvallend is dat Rodanya vorige maand op Instagram meldde dat Morgan ‘zijn verantwoordelijkheid niet kon nemen voor bepaalde dingen.’ Hiermee is nog niets zeker, maar dit zou zeker een aanwijzing kunnen zijn dat Morgan de vader is.

Rodanya ui Temptation Island kondigt haar baby aan op Instagram!

Normaal gesproken maak je een zwangerschap pas na een paar maanden wereldkundig, dus waarschijnlijk waren Ro en Mo toen nog een ehm… powerkoppel. Aan de andere kant zijn we hier altijd erg voorzichtig met de term ‘normaal’ als we het over Temptation Island-deelnemers hebben.

Op Instagram meldt Rodanya namelijk dat ze al verliefd is op iemand die ze nog nooit heeft ontmoet, en kondigt ze aan dat het ‘just the two of us’ wordt. Het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs, maar het kan altijd erger! Sommige mensen zijn al zwanger óp Temptation Island.

Lees verder