Ai! Is dit Temptation Island-koppel nu al gesneuveld?

Veronica Superguide logo
Ai! Is dit Temptation Island-koppel nu al gesneuveld?

Ai! Is dit Temptation Island-koppel nu al gesneuveld?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel we pas sinds een week op tv weer kunnen genieten van alle drama en sensatie die Temptation Island met zich meebrengt, gaan er nu al geruchten rond over een koppel dat het niet zou hebben overleefd. 

Vertrouwen

Rodanya Kelsey en Morgan Cyriel doen als koppel mee aan Temptation Island. Het stel is al drie jaar samen, maar niet immuun voor verleiding werd snel duidelijk. Aan het begin van de show gaf Morgan aan meerdere keren vreemd te zijn gegaan, wat natuurlijk een gevoel van wantrouwen door de relatie mengt. Misschien hadden ze beter de tactiek van verleidster Kimberly kunnen gebruiken. Zij besloot om solo mee te doen in plaats van als koppel, omdat ze haar relatie te instabiel vond. 

De temptation weerstaan? 

Dat Morgan opnieuw fouten heeft gemaakt, doet Rodanya vermoeden naar aanleiding van een Q&A op Instagram. Een volger vraagt aan haar: “Wat wil je meiden/jongens meegeven na je ervaring op Temptation Island?” Waarop Rodanya antwoordt: “Wees altijd jezelf en doe wat goed voelt voor jou. Bouw zeker niet op een ander en werk aan je eigen toekomst.” 

Door zijn geschiedenis met vreemdgaan, lijkt het waarschijnlijk dat Morgan het weer niet kon laten om van meerdere walletjes te snoepen. Zou hij toch zijn gezwicht voor de verleidsters? Wij zijn erg benieuwd wat de komende afleveringen van Temptation Island ons nu gaan brengen... 

Aankomende donderdag is aflevering twee van Temptation Island om 20.30 uur te zien bij RTL 5. 

Lees verder