Temptation Island-deelnemers Roger en Laura

Veronica Superguide logo
Temptation Island-deelnemers Roger en Laura

Temptation Island: another koppel bites the dust

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In de wereld van Temptation Island is niets wat het lijkt. Roger en Laura zetten er wéér een punt achter!

Laura, die aangeeft zelf verbaasd te zijn over haar Instagram-berichtje, geeft aan dat het eigenlijk niemand iets aangaat, máár... Roger en zij zijn wederom uit elkaar.

Vorige maand kondigde het koppel aan om het samen nog een keer te proberen, nadat ze na Temptation Island uit elkaar waren gegaan. Hoewel de twee niets onoorbaars deden op het eiland, wilde het koppel (lees: Roger) ook wel proeven van het vrijgezellenleven. De twee bleven sowieso vrienden, en Roger bleef de oersaaie Laura altijd verdedigen.

Temptation Island: another koppel bites the dust

Dit culmineerde in een slotaflevering waarin Roger Laura een paar keer flink onder de neus wreef dat hij ‘enórm aan het genieten was; enórm!’ Hij bedoelde niet alleen qua uitgaan en drank, maar ook qua vrouwen, Laura; óók met vrouwen. Wat Laura daar allemaal van vond werd niet duidelijk, maar een paar maanden later waren Roger en Laura weer een koppel… tot nu dus.

Laura noemt het achteraf "misschien niet zo slim" dat ze gemeld had dat ze weer een stel was met Roger. Dit is volgens Laura ook meteen de laatste keer dat ze commentaar geeft op de relatie tussen de twee; "anders wordt het een knipperlichtrelatie waarin jullie ons niet meer serieus nemen."

Serieus nemen?

We verwachten binnenkort wéér nieuws dat de twee wederom bij elkaar zijn, eerlijk gezegd. Wat jullie?

Temptation Island VIPS

Temptation Island 2019 is (gelukkig) afgelopen, maar binnenkort start het tweede seizoen van Temptation Island VIPS op Videoland. Dit seizoen is nu al controversieel, omdat deelnemers Channah en Quentin een baby’tje verwachten tijdens de opnames van Temptation Island.

Verder weten we dat de Temptation-vedettes Pommeline en Fabrizio inmiddels uit elkaar zijn. Althans: Pommeline heeft haar Fabrizio-tattoo laten weglaseren. Dat doe je niet voor de lol! We zien het vanaf 27 juni op Videoland.

Lees verder