De koppels van Temptation Island poseren op het strand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De koppels van Temptation Island poseren op het strand

Temptation Island-deelnemers boos op presentatrice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Temptation Island-kandidaten Demi en Roger hebben beide uitgehaald naar presentatrice Annelien Coorevits nadat zij eerder deze week kritiek leverde op de kandidaten.

Niet altijd eerlijk? 

De Temptation Island-presentatrice vertelde het idee te hebben dat kandidaten zich voor verkeerde redenen hebben ingeschreven. “Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk. Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden”, liet Annelien aan Story weten. 

Woedende reacties

Dat zagen zowel Demi als Roger nogal anders. Demi reageert fel: “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’"

De altijd rustige Roger is ook niet gediend van Anneliens uitspraak. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’’’, laat hij weten. "Zo zie je maar… Beter ben je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet!” In de InstaStory van Roger hieronder kun je de uitgebreide reactie lezen. 

Temptation Island-deelnemers boos op presentatrice

Te saai

Temptation Island staat dit jaar onder vuur omdat het te saai is. Er gebeurt relatief weinig in tegenstelling tot voorgaande seizoenen wat voor onvrede onder kijkers zorgt. Elke donderdag om 20:30 uur is Temptation Island op RTL 5 te zien.

Lees verder