Niels en Rosanna uit Temptation Island

Veronica Superguide logo
Niels en Rosanna uit Temptation Island

Rosanna en Niels willen voor de derde keer naar Temptation Island

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op het tropische Temptation Island word je relatie echt getest. De hete avonden en sexy verleiders zorgen voor vele break-ups. Maar sommige stellen komen wonderbaarlijk toch weer bij elkaar en kunnen er geen genoeg van krijgen, zoals Rosanna en Niels.

Vervroegde huwelijksreis

Al eerder gingen de geruchten rond dat Rosanna en Niels voor een derde keer mee zouden doen met het programma, maar dat ging uiteindelijk toch niet door. Rosanna laat in een interview met Shownieuws weten dat ze het nog steeds wel ziet zitten. Het zou volgens haar een goede test zijn voordat ze met elkaar gaan trouwen. Aan de kop van Niels te zien denkt hij daar toch even anders over.  

3x scheepsrecht

Tijdens hun eerste deelname ging het al volledig mis bij het koppel. Je zou denken dat ze na die eerste keer wel hun lesje hadden geleerd, maar Niels en Rosanna deden vervolgens gewoon mee met de VIPS-editie. Ook dit liep al snel uit de hand, maar toch konden de tortelduifjes niet zonder elkaar. 

Wie weet zien we de 2 toch nog terug in het volgende seizoen. Ze zullen vast en zeker voor wat sensatie zorgen zodat Temptation Island niet nog een keer zo belachelijk saai wordt.

Lees verder