Teen Mom Jenelle wil nu (nu!) terug op MTV!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teen Mom Jenelle wil nu (nu!) terug op MTV!

Teen Mom Jenelle wil nu (nu!) terug op MTV!

|
|

Laatste update:

Teen Mom Jenelle Evans is officieel nog niet eens gescheiden van haar man David, maar heeft MTV al laten weten dat ze weer terug wil op televisie. Nu! NU!

Gisteren(!) werd bekend dat Jenelle Evans de papieren heeft ondertekend om te scheiden van haar man David Eason. We vermoedden al dat dit niet het hele verhaal was, en inderdaad: de reden voor de scheiding is weer megagênant.

David schoot eerder dit jaar het hondje van het gezin dood, nadat het een happende beweging had gemaakt naar een kind. Het stel verloor vervolgens de voogdij over hun kinderen, omdat de kids niet veilig zouden zijn in het huishouden. Dat idee hadden we eigenlijk al nadat Jenelle ineens met een blaffer liep te wapperen, maar wij zijn natuurlijk geen rechter.

Daarna volgden rare verhalen waarin Jenelle ons ervan probeerde te overtuigen dat Nugget toch niet echt was afgemaakt, maar later bleek het alsnog zo te zijn. MTV was er toen al láng klaar mee en wilde het stel niet meer in Teen Mom hebben.

Teen Mom

De reden voor de scheiding blijkt nu dus nogal… pragmatisch. MTV wil David (de hondenschieter) absoluut niet meer op tv vertonen. Jenelle Evans ondertekende deze week de scheidingspapieren, en hing zowat tegelijkertijd met MTV aan de lijn over… een terugkeer!

De Amerikaanse gossipsite TMZ meldt dat het geld van Jenelle op is. Zij en haar man werden stante pede ontslagen door MTV nadat David hun hondje doodschoot. Het einde van hun ‘carrière’ was zo abrupt dat Jenelle in de financiële problemen zit. Jenelle verdiende vier ton per jaar bij MTV (haha, wat!?), maar blijkbaar hebben ze niet echt gespaard. Als dat inkomen dan wegvalt zit je diep in de penarie.

Jenelle Evans heeft geprobeerd om haar eigen cosmetica-merk op te zetten, maar dat liep helemaal in het honderd. De fabrikant van haar make-up stopte ineens de samenwerking nadat ze ontdekten wie hun opdrachtgever was. Laat dat even op je inwerken.

To Jenelle or not to Jenelle

Naar verluidt had Evans voor 120.000 dollar aan artikelen besteld, maar heeft ze nog maar voor een paar duizend euro aan wenkbrauwmake-up verkocht. Het water staat Evans dus tot de lippen, waardoor haar man David definitief een sta-in-de-weg is geworden.

Evans was wel een behoorlijke publiekstrekker voor Teen Mom, dus misschien heeft ze alsnog geluk. Volgens kennissen van Jenelle heeft ze MTV laten weten dat David het probleem was, en dat hij nu geen factor meer is. Daarnaast heeft de negatieve aandacht voor Evans wél veel publiciteit opgeleverd voor Teen Mom. Het zou ons eigenlijk niet verbazen als MTV denkt dat er te veel gebeurd is om Jenelle weer aan te nemen, maar wie weet. Er zijn gekkere dingen gebeurd.

Jenelle Evans heeft MTV laten weten dat ze vóór Thanksgiving al beschikbaar is, dan hebben we het over 28 november. De nood is dus erg hoog.

Lees verder