Jenelle Evans met Nugget

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jenelle Evans met Nugget

Huh? Man Teen Mom-Jenelle geeft toe dat hij toch wél hondje Nugget doodschoot

|
|

Laatste update:

Er ging eerder dit jaar een schok door reality-land: David Eason, de man van Teen Mom-bekendheid Jenelle Evans, schoot hun hondje Nugget dood. Later bleek dat het om een verzinsel ging, maar... nu geeft David toch toe dat het wél klopt. 

David zag het als zijn taak om het schattige bulldogje van kant te maken. Aan People legt hij uit dat ze meermaals agressief was tegen hun tweejarige dochtertje Ensley. "Je weet dat wanneer een hond een kind bijt, het nooit meer in de buurt van het kind zou moeten zijn. Als je de hond naar het asiel brengt, is de kans ontzettend groot dat ze ooit weer in de buurt van kinderen is."

Euthanasie 

Iets als gedragstherapie of - in het ergste geval - een humane euthanasie zat er niet in voor Nugget. "Bel je in zo’n geval de politie, dan moet de hond volgens de wet worden ingeslapen. Ik ga niemand betalen om mijn hond te laten euthanaseren als ik dat ook zelf kan doen." David denkt nog elke dag aan Nugget. "Het is heel zwaar voor me." 

Huh? Man Teen Mom-Jenelle geeft toe dat hij toch wél hondje Nugget doodschoot
David met Nugget.

Wat vindt Jenelle ervan?  

Deze roekeloze actie van David was voor Teen Mom 2-zender MTV de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. Ze verbraken alle banden met Jenelle. David was overigens al lang niet meer te zien in de reality-serie na een reeks nare, homofobe tweets. Jenelle geeft met de kennis van nu toe dat ze liever wilde dat David eerst naar haar toe kwam voordat hij zijn geweer tevoorschijn haalde. Maar... ze heeft 'm inmiddels al weer vergeven...

Lees verder