Teen Mom Jenelle Evans met hond Nugget

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teen Mom Jenelle Evans met hond Nugget

WTF? Teen Mom Jenelle verzon doodgeschoten hond

|
|

Laatste update:

Het verhaal dat de man van Teen Mom Jenelle Evans haar hond had doodgeschoten, was zonder meer de grootste reality-rel van de afgelopen maanden. Dit akkefietje kreeg nog een lelijk staartje toen de kinderbescherming naar aanleiding van dit incident haar drie kinderen uit huis plaatste. Daarvoor had MTV de reality-ster al ontslagen. Nu zou ze het verhaal van de doodgeschoten hond echter zelf verzonnen hebben.

Het was allemaal verzonnen!

Volgens de politie van Jenelle’s woonplaats Columbus County kwam tijdens onderzoek naar de zaak naar voren dat ze het allemaal uit haar duim gezogen had. Ze beweerde dat haar man de hond naar buiten had gesmeten toen deze hun 2-jarige dochtertje Ensley dreigde te bijten. Hierna zou ze een schot gehoord hebben. De politie was snel ter plaatse, maar kwam op de plaats delict echter nergens sporen van een dode hond tegen.

In de afgelopen weken veranderde Jenelle haar verklaring: ineens had ze toch geen schot gehoord, en wist ze niet waar de hond was gebleven. Uiteindelijk zou ze hebben toegegeven dat ze het verhaal had verzonnen om publiciteit te krijgen. Een mediageile white trash realityster, het zal eens niet?!

Poging tot publiciteit mislukt

Jenelle's poging om publiciteit te genereren pakte niet zo lekker uit, omdat ze ineens en haar baan en haar kinderen kwijt was. Inmiddels heeft ze al wel de voogdij over haar kids terug. Nou snel een nieuwe baan, anders moet ze straks haar Teen Mom-collega Farrah Abraham nog achterna...

Lees verder