Teen Mom Jenelle Evans verliest rechtszaak over voogdij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teen Mom Jenelle Evans verliest rechtszaak over voogdij

Teen Mom Jenelle Evans verliest rechtszaak over voogdij

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het drama rondom Jenelle Evans en haar man David Eason is nog niet voorbij. De rechter heeft bepaald dat de kinderen van het omstreden koppel voorlopig niet zullen terugkeren naar huis.

Alarmbellen

Teen Mom-ster Jenelle en haar echtgenoot David hadden al niet de beste reputatie als het op ouderschap aankomt. Maar toen manlief besloot de hond des huizes dood te schieten, gingen ook bij de zorginstanties alle alarmbellen af. Het echtpaar verloor kort na het incident de voogdij over hun drie kinderen. Jenelle en David vochten de beslissing aan via de rechter, maar die oordeelde volgens TMZ dat ze niet veilig zijn in het huishouden.

Kort lontje

Om weer in aanmerking te komen voor de voogdij, heeft de rechter een aantal strenge eisen gesteld. Zo moet het koppel een opvoedingscursus volgen en wekelijks op het gebruik van drugs worden getest. Ondanks dat de uithuisplaatsing vooral is te danken aan het korte lontje van de schietgrage David, blijft zij trouw aan haar echtgenoot. In een statement op The Hollywood Gossip verklaart de inmiddels ontslagen Teen Mom-ster: “Ik houd van het moederschap en van David, en we komen hier doorheen. We zijn sterk en verenigd.”

Lees verder