Jenelle Evans

Veronica Superguide logo
Jenelle Evans

Teen Mom-Jenelle is al haar kinderen kwijt nadat man hondje doodschoot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Alle kinderen van Jenelle Evans uit Teen Mom zijn uit huis geplaatst door de Amerikaanse kinderbescherming. Deze beslissing volgt op de totaal ontspoorde gezinssituatie nadat haar man David Eason hun onschuldige hondje Nugget doodschoot

MTV nam eerder - nog vóór de kinderbescherming ingreep - afstand van Jenelle. De zender kapt met haar en wil géén opnames meer maken. Inmiddels plaatste CPS (Child Protective Services) Jenelle's kinderen Jace (9), Kaiser (4) en Ensley (2) uit huis. Het zou na het zoveelste incident nu écht niet meer veilig zijn. De kids van Jenelle:

Gevaarlijke man

De CPS moest donderdag in de rechtszaal de inval verdedigen. Jenelle ging er samen met David tegenin, maar tevergeefs: de kids moesten ook ná de zitting mee met de kinderbescherming. Ze zijn inmiddels allemaal ondergebracht bij familieleden en komen voorlopig niet meer thuis. David bleek namelijk een gevaarlijke homofoob die nogal graag met geweren zwaait.

Scheiden of niet?

David bracht het familiebulldogje Nugget op gruwelijke wijze om het leven. Hij zou écht hulp gaan zoeken, zei een emotionele Jenelle hierna. Ook overwoog ze een scheiding. Nou, dit lijkt nu in ieder geval van de baan. In de rechtszaal kwam ze op voor haar man.

Op een gegeven moment vroeg de rechter (via Dailymail): "Wat zou er gebeuren als je moest kiezen tussen je man of je kinderen?" En toen kwam het antwoord dat misschien wel tekenend is voor de hele krankzinnige situatie: dat wist ze niet. 

Lees verder