Dude! Man van Teen Mom-Jenelle schiet hondje dood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dude! Man van Teen Mom-Jenelle schiet hondje dood

Dude! Man van Teen Mom-Jenelle schiet hondje dood

|
|

Laatste update:

David Eason, de echtgenoot van Jenelle Evans (27), een reality ster die bekend werd voor MTV's Teen Mom, heeft hun Franse bulldogje doodgeschoten. Waarom? Omdat het hondje hun 2-jarige dochtertje zou hebben gebeten. Fans, en niet-fans, iedereen met een hartslag eigenlijk, is not amused.

Rondzwaaien met vuurwapen

Het stel uit de VS is in 2017 getrouwd en heeft drie kinderen, waarvan twee uit eerdere relaties. Ze hebben regelmatig schreeuwende ruzie omdat David -de man die het hondje neerschoot- het nodig vindt om zo af en toe met zijn vuurwapen te zwaaien als iets hem niet bevalt. Doet Jenelle trouwens ook, met een vuurwapen zwaaien. Classy. 

Tikje agressief 

Los van de gillende ruzies en het gedoe met de gun van David, belandde de realityster in het ziekenhuis afgelopen oktober. David had haar tegen de grond gewerkt en daarbij haar sleutelbeen gebroken. Realityster-eigen werd die ruzie weer bijgelegd (want wat is en gebroken sleutelbeen in een perfect huwelijk) en om hun gezin compleet te maken werd Nugget aangeschaft. Het wijlen hondje. 

What the nugget?!

Nugget was niet bepaald een doorgedraaide Rottweiler met gedragsproblemen die een baby dood beet. Het was een Frans bulldogje. Je weet wel, zo'n klein knuffelig hondje dat dusdanig doorgefokt is dat ze ademhalingsproblemen hebben en vrouwtjes niet meer natuurlijk kunnen bevallen. Dit hier onder is een Frans bulldogje. 

Familie beschermen tegen geweld

Tussen de twee-jarige dochter van het stel en het hondje ging het dus mis. Het meisje wilde de hond knuffelen, of pakken, en volgens Eason haalde de hond uit en beet Nugget het kind. Op Instagram legt hij uit waarom het beestje dood moest, en niet, bijvoorbeeld, naar een andere eigenaar zonder 2-jarig kind in huis. Hij zegt: 'Het maakt niet uit of het mijn hond was of van iemand anders.' Eh... geruststellende gedachte, not. 'Mijn levensmissie is mijn familie beschermen, ik sterf nog liever dan dat mijn vlees en bloed iets overkomt.' Ah oké, nee we dachten even dat het buitenproportioneel geweld was, maar nu snappen we 'm. 

Niet zo leuk

En Janelle? Die zou erg boos zijn geworden toen ze hoorde wat er gebeurd was. Maar wat is een dood hondje in een verder perfect huwelijk? Precies...

Zin in reality series met wat minder drama? Check deze 5 beste reality series op Netflix. Met een grammetje psychopaten minder. 

Lees verder