Jenelle Evans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jenelle Evans

Teen Mom-Jenelle Evans en David Eason gaan scheiden

|
|

Laatste update:

Het is over en uit tussen het beruchte Teen Mom-stel Jenelle Evans en David Eason. 

Dat maakt Jenelle zelf bekend in een instagram-bericht. Hierin zegt ze te gaan scheiden van David Eason. Je weet wel, die knettergestoorde gast die hun hondje Nugget doodschoot. De twee waren sinds september 2017 getrouwd en kregen samen dochtertje Ensley.

Jenelle en David

Het nieuws rond Jenelle - bekend uit MTV's Teen Mom - en David is eigenlijk niet echt bij te houden. Elke week gebeurt er wel weer iets met hun kinderen en de voogdij, of dat moment waarop Jenelle zei dat het doodschieten van de hond nep was, om daarna toe te geven dat Nugget toch wel is vermoord door David. Volg je het nog?

Waarom gaan ze uit elkaar?

Volgens TMZ heeft Jenelle alle kinderen mee uit huis genomen, iets dat ze zelf ook bevestigt. Die zijn dus niet meer bij David. "Niemand begint een huwelijk met de verwachting dat het ook kan eindigen", verklaart Jenelle in een emotionele post. "Maar ik weet dat dit het beste is voor mij en de kinderen." Ook geeft Jenelle aan dat ze de scheidingsprocedure in gang zette en dat ze nu even alleen wil zijn met haar kids. Wordt vervolgd!

Lees verder