Teen Mom-Jenelle Evans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teen Mom-Jenelle Evans

Teen Mom-Jenelle is boos dat Amber Portwood niet is ontslagen

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat Jenelle Evans nog steeds boos is over haar ontslag bij MTV. Nadat ze de voogdij over haar 3 kinderen verloor heeft ze hard geprobeerd om te bewijzen dat ze wel een goede moeder is. Deze social media-campagne onderbrak zij om zich uit te spreken over Teen Mom-collega Amber Portwood. 

Twitterfeud

Op Twitter schreef Janelle dat ze het belachelijk vond dat de rechtszaak van Amber wel werd gevolgd, terwijl zij daardoor werd ontslagen. Ze zegt dat haar situatie in elk geval positief is, aangezien zij haar kinderen weer terug heeft. “Wow, het filmen van mijn rechtszaak werd volledig afgewezen… ga in plaats daarvan maar het drama filmen van een persoon die anderen aanvalt met wapens. Film het positieve maar niet.” De tweet is inmiddels verwijderd. 

Amber en een machete

Amber Portwood werd vorige maand gearresteerd omdat ze haar partner Andrew Glennon achterna zat met een machete. Hun zoontje James was hierbij aanwezig waardoor Glennon de voogdij over de kleine had aangevraagd. Al eerder was Amber veroordeeld omdat ze haar vorige vriend mishandelde waar hun dochtertje bij was. 

Geen engeltje

MTV besloot Janelle te ontslaan nadat het nieuws naar buiten kwam dat haar partner de familiehond had doodgeschoten. Of dit nou een grote pr-stunt was of niet, Janelle is ook geen engeltje. Toen ze nog in Teen Mom 2 zat trok ze haar pistool naast haar zoontje, omdat een bestuurder haar afsneed op de snelweg. 

Ben jij het eens met Janelle en moet ook Amber ontslagen worden? Of denk je dat dit gewoon een nutteloze poging is om zelf weer in het programma te verschijnen? 

Lees verder