Dit zijn geen grappen meer, Teen Mom!

Veronica Superguide logo
Dit zijn geen grappen meer, Teen Mom!

'Teen Mom' achtervolgde man en kind met een machete

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vorige week hoorden we dat Teen Mom Amber Portwood weer eens gearresteerd is. Nu weten we waarom, en het vergrijp is niet mals! De kans is groot dat ze het programma moet verlaten.

De Teen Mom wordt vervolgd omdat ze haar partner Andrew Glennon achterna zat met een machete. Je weet wel; zo’n groot kapmes. Glennon vluchtte de badkamer in, en sloot zichzelf en hun zoontje James daar op. 

Naar verluidt hakte Amber Portwood met het mes een gat in de deur, en viel ze daarna Andrew aan. Niet met het mes, gelukkig: mogelijk gaf ze hem een paar rossen met haar schoen. Dat is al niet prettig, maar als je je bedenkt dat de kleine James daar ook aanwezig was, wordt het allemaal wel érg luguber. Glennon heeft inmiddels de volledige voogdij over James aangevraagd.

Portwood werd eerder al veroordeeld omdat ze haar vorige verloofde mishandelde, waar haar dochtertje bij was.

Teen Mom

Portwood moet later deze maand terugkeren in de rechtbank. Mocht ze tot een lange straf veroordeeld worden, dan is de kans groot dat MTV de ‘tienermoeder’ laat vallen. De realityster kampt al een tijd met psychische problemen, dus eerder was de rechter betrekkelijk mild. Je vraagt je ook af wat nou eigenlijk beter is… Portwood in het oog van de camera houden, zodat ze nog een béétje in het oog gehouden wordt, of met rust laten.

Tegelijkertijd is er nog steeds gedoe over de hond van ‘Teen Mom’ Jenelle Evans. Haar man David Eason schoot schijnbaar hun hondje Nugget dood, nadat deze naar hun dochtertje hapte. MTV ontsloeg de familie toen, waarna er gezegd werd dat Nugget helemaal niet doodgeschoten was, en dat het om een publiciteitsstunt ging. Evans kwam al eerder op bijzondere wijze in het nieuws.

Na het afmaken van de hond stond bureau Jeugdzorg ineens op de stoep om de kinderen van Jenelle mee te nemen. De vader van één van hen (niet David Eason) was bezorgd geworden door de rare verhalen over doodgeschoten honden, en wie kan hem dat kwalijk nemen?

Inmiddels zijn de kinderen weer terug, en weigert Jenelle te bevestigen dat haar man Nugget heeft gedood, nadat ze dit eerder van de daken schreeuwde. Zo lang ze het niet toegeeft denkt ze misschien weer veilig te zijn voor Jeugdzorg.

Hemeltjelief! Het blijven toch een beetje vage figuren, die Teen Moms!

Lees verder