Teen Mom-ster Amber Portwood opgepakt voor geweldpleging

Veronica Superguide logo
Teen Mom-ster Amber Portwood opgepakt voor geweldpleging

Teen Mom-ster Amber Portwood opgepakt voor geweldpleging

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wat is er toch aan de hand met de sterren van Teen Mom? Eerder kwamen onder meer Jenelle Evans en Farrah Abraham al negatief in het nieuws... Vandaag voegen we daar een bericht over de arrestatie van Amber Portwood aan toe. 

Amber Portwood uit Teen Mom alweer gearresteerd

Teen Mom-ster Amber Portwood is vandaag aangehouden voor huiselijk geweld. Volgens TMZ werd de realityster iets voor zes uur in de ochtend gearresteerd. De lokale politie houdt de kaken voorlopig nog op elkaar, zo weten we bijvoorbeeld nog niet wie het vermeende slachtoffer is en wat er precies is gebeurd. De Teen Mom-ster had overigens ook al een behoorlijk gevuld strafblad... Zo was in de MTV-serie te zien hoe Amber de vader van haar dochter Leah in zijn gezicht sloeg. Na die uitzending volgde eveneens een arrestatie voor huiselijk geweld. Het kan echter nog erger: in 2012 moest Amber bijna anderhalf jaar brommen omdat ze de regels van haar voorwaardelijke vrijlating in een drugszaak had overtreden!

Teen Mom-ster Jenelle bewijst dat het nóg erger kan!

Amber deed in 2009 mee aan 16 and Pregnant. Ze was toen als 18-jarige zwanger van haar dochter Leah. De vervolgshow Teen Mom was het jaar erop te zien op MTV. Zoals gezegd, loopt het niet altijd goed af met de realitysterren... Jenelle Evans levert daarvoor het grootste bewijs! Wist je bijvoorbeeld al dat het drama rondom de Teen Mom-deelneemster en haar man David Eason nog steeds niet voorbij is? Iets zegt ons echter dat die twee mensen hun kinderen maar beter niet terug kunnen krijgen...

Lees verder