Teen Mom Amber Portwood verliest mogelijk voogdij over zoontje

Veronica Superguide logo
Teen Mom Amber Portwood verliest mogelijk voogdij over zoontje

Teen Mom Amber Portwood verliest mogelijk voogdij over zoontje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vijf dagen geleden schreven we al dat Teen Mom Amber Portwood opgepakt was voor geweldpleging. Vandaag blijkt dat de MTV-ster meerdere aanklachten tegemoet mag zien én mogelijk de voogdij over haar zoontje James verliest.

Teen Mom-ster Amber valt man aan met machete?

TMZ meldt dat Teen Mom-ster Amber Portwood wordt aangeklaagd voor huiselijk geweld (in het bijzijn van een kind) en roekeloosheid met een dodelijk wapen. Een dodelijk wapen? Volgens Andrew gaat het om een machete! Tot voor kort werd echter gedacht dat de MTV-realityster haar vriend Andrew Glennon aan zou hebben gevallen met een schoen… De aanklachten zijn in ieder geval dusdanig heftig dat Andrew de voogdij over hun eenjarige zoontje James wil opeisen. Toen Amber haar vriend aanviel, hield deze laatste James vast. Andrew beweert dat ze in levensgevaar verkeerden. Hij liep striemen in zijn nek op, maar gelukkig bleef James ongedeerd!

Amber Portwood uit Teen Mom al eerder gearresteerd

Volgens Andrew was dit niet de eerste keer was dat Amber hem aanviel. De Teen Mom-ster blijft er zelf bij dat ze Andrew slechts een lichte klap op de schouder gaf. Helaas pleit haar strafblad echter niet voor haar onschuld… Zo was in de MTV-serie te zien hoe Amber de vader van haar dochter Leah in zijn gezicht sloeg. Aan die show deed overigens ook Jenelle Evans mee, die de laatste tijd eveneens voor nogal wat ophef zorgde… Dat verhaal begon allemaal met haar man David die hun hondje doodschoot.

Lees verder