Jenelle Evans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jenelle Evans

Teen Mom Jenelle Evans neemt twee nieuwe honden in huis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De perikelen rondom Teen Mom Jenelle Evans blijven maar aanhouden… Vandaag kunnen we jullie melden dat de MTV-ster toch weer twee hondjes in huis heeft gehaald. En dat is behoorlijk opvallend, aangezien het nog steeds niet bekend is waar Nugget toch is gebleven!

Jenelle Evans uit Teen Mom verliest hond én kinderen

Eerder vertelden we jullie al dat Jenelle Evans haar man David hun hondje Nugget dood zou hebben geschoten. De politie kon echter geen bewijs vinden, zodat de Teen Mom al snel terugkwam op haar eerdere verklaring. Inmiddels stelt ze namelijk dat ze simpelweg niet weet waar de hond gebleven is… Deze nieuwe twist zou echter ook zomaar wat te maken kunnen hebben met het feit dat Jeugdzorg meekijkt.

Teen Mom Jenelle en David kopen twee nieuwe honden

Helaas lijkt tot op heden elk spoor van Nugget te ontbreken.. Dat weerhield de Teen Mom-ster en David er echter niet van om twee nieuwe honden in huis te nemen. David schrijft bij onderstaand filmpje dat de honden ingezet worden om hun kippen beschermen. Eerst moesten ze echter afscheid nemen van hun pitbull, die hun varken had aangevallen… Zeg, kan de dierenbescherming niet eens even poolshoogte nemen?

Teen Mom Amber Portwood zat man en kind achterna met machete

Eerder vandaag was er trouwens ook al nieuws over een van de Teen Moms. Zo lieten we jullie weten dat Amber Woods haar man en kind inderdaad toch echt achterna heeft gezeten met een machete!

Lees verder