Anna Kendrick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anna Kendrick

Styliste: ‘Anna Kendrick is een rotwijf’

|
|

Laatste update:

Hollywood-sterren zijn retepopulair omdat ze bijna altijd aardig en sympathiek lijken. Lijken, want als je ze niet in het echt ontmoet dan heb je natuurlijk geen idee. Celebritystyliste Tahira is op TikTok begonnen met het cijfers geven aan sterren, en met name Pitch Perfect-ster Anna Kendrick komt er slecht vanaf!

Love Kim Cattrall en Emilia Clarke

Talitha werkte in het exclusieve warenhuis Barneys, waar celebs exclusieve kleding kochten met behulp van stylisten. Het peperdure Barneys is inmiddels failliet, maar Tahira deelt op haar TikTok anecdotes over de sterren die hielp. “Kim Cattrall was geweldig, en Emilia Clarke ook! We spraken over haar Dolce & Gabanna-reclame, en aangezien ik zwanger was ook over het moederschap. Geweldig, geweldig, geweldig mens!”

Anna Kendrick is verschrikkelijk!

Maar dan… betrekt de lucht als Pitch Perfect- en Twilight-ster Anna Kendrick ter sprake komt. “Verschrikkelijk mens.” Vlak voordat Tahira bij Barneys werkte, kwam Anna Kendrick op visite bij haar eerdere baan. “Anna Kendrick kwam boeken signeren, en het was mijn taak om een passende outfit te vinden. Ik vroeg haar wat ze wilde dragen, maar ze antwoordde helemaal niet! Haar pr-medewerker vroeg of we buiten even konden spreken. Prima, maar toen zei ze: Als jullie willen dat ze jullie kleding draagt kost dat 10.000 dollar! Wat!?”

There’s more!

Dat was nog niet alles! Na de signeersessie hadden fans een heleboel spullen achtergelaten voor hun heldin. “Tekeningen, schilderijen, brieven. We gaven haar drie zakken vol spullen, en ze zei: Daar kijk ik allemaal niet naar, gooi maar weg.”

We hebben een podcast met kijktips!

Eigenlijk was het de bedoeling dat de video nu zou stoppen, maar Tahira bedacht op het laatste moment dat het allemaal nóg erger was. “Het waren zulke mooie cadeautjes van fans, en het ging allemaal de prullenbak in. Als je Anna Kendrick ooit een cadeautje hebt gegeven, dan weet je nu dat het waarschijnlijk op de vuilnisbelt ligt!”

“Twee jaar later kwam ze shoppen bij Barneys; ze werd geholpen door een collega omdat ik haar probeerde te mijden als de pest. Naderhand zei de collega: Ze deed zó gemeen tegen me omdat ik haar niet herkende! Nou, dat klonk me bekend in de oren: het is een vuil mens!”

Online wordt Tahira momenteel lastiggevallen door woedende Anna Kendrick-fans, maar ze krijgt ook veel bijval. We zijn benieuwd met wat voor onthullingen Tahira binnenkort nog meer komt.

Hier vind je nóg een paar sterren die raar diagedrag vertoonden! En hier vind je een paar van de aardigste acteurs: Tom Hanks en Keanu Reeves!

Lees verder