steven brunswijk vrouw ayla rtl boulevard zoenen yvonne coldewijer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
steven brunswijk vrouw ayla rtl boulevard zoenen yvonne coldewijer
BN'ersRTLTV

Steven Brunswijk snapt Yvonne Coldeweijer niet: ‘Had berichtje gestuurd’

|
|

Laatste update:

Yvonne Coldeweijer betichtte Steven Brunswijk gisteren van vreemdgaan. De tong bleek echter heel anders in de steel te zitten! Steven en Ayla geven meer tekst en uitleg.

Yvonne deelt zoenvideo Steven

Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer kwam met een ‘scoop’: ze deelde beelden van Steven Brunswijk, die tijdens Pride Amsterdam met een vrouw aan het zoenen was. De vrouw in kwestie bleek niet Stevens vrouw, Ayla. De cabaretier reageerde meteen op de berichtgeving van Yvonne: "Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame... Dat klopt, en Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame. (...) Je bent pas vrij als je niet in een hokje past."

'Moet toch een keertje kunnen'

Ayla vertelt RTL Boulevard meer over de gezellige avond: “We hadden echt een leuke klik met een groepje dames. En toen gebeurde het!” Steven vult aan door te vertellen dat Ayla als eerste met een van de vrouwen zoende. Ayla reageert: “Gewoon gezellig. Moet toch een keertje kunnen.” Een van de andere vrouwen vroeg Ayla toen of ze ‘met haar vent’ mocht dansen, zo vertelt Steven. “Dus ik zoen haar en dat werd gefilmd.

Geen hoor en wederhoor

Steven had liever gezien dat Yvonne – die eerder terugkwam op haar Glennis Grace-verhaal – hem om opheldering had gevraagd: “Als ze ons nou gewoon een berichtje had gestuurd, zo van: ‘Hé, ik zie dit voorbijkomen, hoe zit dit nou precies? Ga je vreemd?’ Dan had ik haar het nummer van Ayla gegeven. (…) Maar dat heeft ze niet gedaan. En een goede journalist past hoor en wederhoor toe, altijd.” Gelukkig blijkt de situatie Steven ook nog wat leuks opgeleverd te hebben! Hij vertelt heel veel berichtjes te krijgen van volgers, die op zoek zijn naar relatie-advies. “Ik ben een soort therapeut geworden.

Steven liet eerder weten nooit meer aan te schuiven bij Vandaag InsideHij raakte betrokken bij de beruchte ‘kaarsenrel’ en wat hem betreft, is het nu echt helemaal klaar.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder