Steven Brunswijk en vrouw Ayla Guiaux

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steven Brunswijk en vrouw Ayla Guiaux
BN'ers

Steven Brunswijk reageert op zoenvideo Yvonne Coldeweijer

|
|

Laatste update:

Yvonne Coldeweijer deelde beelden van Steven Brunswijk, die met een andere vrouw aan het zoenen was. Steven komt met een reactie: "Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame...

Yvonne deelt beelden zoenende Steven

Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer kwam met een ‘scoop’: ze deelde beelden van Steven Brunswijk, die tijdens Pride Amsterdam met een vrouw aan het zoenen was. De vrouw in kwestie bleek niet Stevens vrouw, Ayla. De cabaretier reageerde vandaag op de berichtgeving van Yvonne!

Steven Brunswijk past niet in hokje

Steven en zijn vrouw Ayla blijken niet in een hokje te passen: "Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame... Dat klopt, en Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame. Moeilijk voor te stellen voor vele van jullie, maar dat is niet ergJe bent pas vrij als je niet in een hokje past", zo reageert Steven op Instagram.

Geen open huwelijk

In het bijschrift van zijn post laat Steven weten het jammer te vinden om zijn privéleven te moeten bespreken. Toch wil hij de situatie wel verduidelijken: "Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z'n viertjes. Sorry @lifeofyvonne, maar ben niet vreemd gegaan. Ayla en ik hebben wel een heerlijke nacht gehad in Mokum." Steven benadrukt daarbij echter geen open huwelijk te hebben. Yvonne – die eerder terugkwam op haar Glennis Grace-verhaal – stelde 'in shock' te zijn voordat Steven met zijn verklaring kwam.

Steven liet eerder weten nooit meer aan te schuiven bij Vandaag Inside. Hij raakte betrokken bij de beruchte ‘kaarsenrel’ en wat hem betreft, is het nu echt helemaal klaar.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder