Yvonne Coldeweijer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yvonne Coldeweijer
BN'ersOphef

Yvonne Coldeweijer komt terug op Glennis Grace-verhaal

|
|

Laatste update:

Trouble in juice paradise: Yvonne Coldeweijer zat er naast met haar berichtgeving over Glennis Grace' zoon. Ze komt nu op verzoek van de adovcaat van Glennis over de brug met een rectificatie.

Naast Yvonne's juicechannel Life of Yvonne deelde vandaag ook Reality FBI een rectificatie naar aanleiding van eerdere berichtgeving over de zoon van Glennis Grace. De bekende accounts hebben dit gedaan op verzoek van de advocaat van Glenda, zoals Glennis echt heet. 

Rectificatie Yvonne Coldeweijer

"Op 25 juli 2022 heb ik in een story op dit Instagramaccount (Life of Yvonne) een video geplaatst van een persoon die kennelijk door de politie werd aangehouden en heb daarbij zonder verificatie gesuggereerd dat dit de zoon van Glennis Grace was", schrijft Yvonne in een verklaring. "Dit bericht is onjuist en misleidend. De persoon in de video betreft iemand anders." Reality FBI plaatste min of meer hetzelfde bericht.

Advocaat Glennis Grace reageert

Kerem Canatan, de advocaat van Glennis Grace, bevestigt aan het ANP dat de rectificaties op verzoek van hem en zijn cliënte zijn geplaatst.

Glennis Grace woest

Glennis Grace reageerde maandagavond via haar eigen Instagramaccount al zie-dend op berichtgeving van de juicekanalen. "Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten", meldde de zangeres toen. Yvonne had het daarvoor trouwens al gerectificeerd, maar dat was volgens advocaat Kerem onvoldoende omdat hieruit niet duidelijk werd dat het om onjuiste informatie zou gaan.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder