Glennis Grace

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Glennis Grace
Ophef

Glennis Grace woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Dit is niet waar!’

|
|

Laatste update:

Glennis Grace heeft ruzie met juicekoningin Yvonne Coldeweijer, dat blijkt uit een woedend bericht dat de zangeres op Instagram deelt. Yvonne plaatste namelijk een video waarin ze beweerde dat Glennis’ zoontje werd opgepakt door de politie. Later plaatste ze een rectificatie dat dit gerucht niet klopte, maar dat is niet genoeg voor Glennis. “Het laatste woord is hier nog niet over gezegd.”

Geen bonuskaart

Glennis Grace en haar zoon raakten begin dit jaar betrokken bij een vechtpartij in een Amsterdamse supermarkt. Vandaar dat beschuldigingen aan haar adres extra gevoelig liggen. De zangeres is dan ook meteen klaar met Yvonne, zo blijkt uit een statement op haar eigen Instagram Stories.

@lifeofyvonne heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar! Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Glennis wil juridische stappen nemen

Glennis dreigt dus met haar advocaten en het zou niet de eerste keer zijn dat Yvonne Coldeweijer de binnenkant van een rechtbank ziet. Overigens had ze al contact opgenomen met de advocaat van Glennis’ zoon en daarna een rectificatie geplaatst op haar juicekanaal.

Wist je trouwens dat Yvonne Coldeweijer haar showbizz carrière heel braaf begon en dat ze ooit kans maakte om in K3 te komen?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder