OMG! Squid Game is de nieuwe heerser van Netflix

Door Redactie
Squid Game

Squid Game speelt geen spelletjes meer, want de serie knikkert zijn weg naar de top. Volgens Netflix is de Zuid-Koreaanse hit nu officieel Netflix’ meest succesvolle serie.

Octo-ber

Als je deze maand nog niet van de dodelijk vette serie Squid Game hebt gehoord, dan zij wij er om je onder deze reusachtige steen vandaan te trekken. Het is namelijk zo populair dat Netflix ervoor is aangeklaagd door een internetprovider...yep. Squid Game heeft volgens Netflix 111 miljoen fans bereikt en daarom heeft de streamingdienst hun nieuwe pareltje tot meest succesvolle Netflix-serie ever gekroond. 

Bridgerton 

Dat is dus even op de blaren zitten voor Bridgerton, die de voormalige heerser was van Netflix. Maar de Netflix-bazen hebben hun geweren nog niet gericht op Bridgerton, want de makers van deze royal-serie hebben een green light voor seizoen 3 en 4 gekregen. Voorlopig verwachten we Squid Game in elk geval niet te zien sneuvelen uit de Netflix top 10.

Seoulfood

De mega uber populaire super fantastische mega hit - ofwel Squid Game - is niet alleen populair voor het verhaal. Ook de koekjes in de serie zijn erg populair. Wij kunnen je vertellen hoe je deze koekjes maakt, maar het is nog maar de vraag of Netflix ook een seizoen 2 van de show gaat bakken.

Ondertussen gaat John de Mol zijn eigen soort Squid Game produceren. Hij zoekt namelijk mensen met een studieschuld voor zijn nieuwe spelshow...nu nog maar wachten tot hij een red light aan HLF8 geeft.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.