John de Mol niet blij met HLF8 rubriek: ‘Geen bal aan’

Door Redactie
John en Johnny de Mol

Hoewel kijkers van talkshow HLF8 erg te spreken zijn over de talkshow, is het productieteam niet zo blind als een...mol want de kijkcijfers zijn slecht.. Reden voor papa John de Mol om in te grijpen. Presentator Johnny de Mol ging normaal gesproken aan het einde van zijn programma met zijn gast de buitenlucht in, maar de zenderbaas schrapte dat eindfragment.

Balletje rolt niet meer door

Het idee was simpel: de talkshowhost ging een frisse neus halen met zijn hoofdgast en daar zouden ze nog even een balletje trappen. Dat hebben we één keer gezien en daarna was het slotfragment alweer geschrapt. “We zouden normaal nu een balletje hebben getrapt, maar dat heeft hij (John de Mol) eruit gehaald. Dat vond hij geen bal aan”, zegt Johnny gisteren tijdens zijn vernieuwde eindrubriek.

(Vragen)rondje van de zaak   

In zijn nieuwe rubriek stelt de presentator een aantal vragen aan zijn gast. Lekker kort en krachtig. Maar gisteren stelde gast Frits Barend de vragen aan Johnny. Zo vroeg hij of de tv-icoon zijn show had gepresenteerd zonder zijn papa. “Nee, ik moest wel langs hem om het te vragen. Hij is nou eenmaal de zenderbaas. Ik had alle neuzen dezelfde kant op, maar hij had er een hard hoofd in.” Johnny vertelt dat hij zelfs een pilot heeft moeten schieten om zijn vader te overtuigen, want de twijfels bleven in de lucht hangen. “Nu moet ik het natuurlijk wel gaan laten zien.

HLF8 is elke maandag t/m vrijdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.