Johnny de Mol krijgt dagelijkse show: ‘Kan echt wat worden’

Door Alie Sierkstra
Johnny de Mol Rob Goossens RTL Boulevard

De geruchten zijn waar: Johnny de Mol is vanaf volgende maand elke dag op tv te zien! Zijn dagelijkse liveshow krijgt de naam HLF8 mee.

HLF8 om half acht

Eindelijk weer eens goed nieuws voor Johnny de Mol! De presentator maakt vanaf volgende maand elke werkdag een liveprogramma in de vooravond op SBS6. We vermoeden dat het om een talkshow gaat, maar Talpa Network wil nog weinig kwijt over de inhoud van het programma… Wel weten we dat de show HLF8 gaat heten. Die naam heeft te maken met het tijdstip waarop het uitgezonden zal worden. Je raadt het al: HLF8 staat dagelijks om 19:30 uur geprogrammeerd.

'Eerste beelden zien er goed uit'

Uitgesproken RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens heeft al beelden van HLF8 gezien. “We zien op die beelden een Johnny de Mol die kneiterhard aan het oefenen is om een dagelijkse talkshow te maken. Mij is verteld dat hij een paar maanden geleden vijf dagen op rij de talkshow heeft gemaakt, alsof ze al echt live waren. Jeroen Pauw, die als mentor optreedt, zit op de eerste rij te kijken hoe Johnny het doet. En de eerste beelden zien er goed uit”, stelt Rob. “Ik ben echt heel benieuwd. Hij is de miljoenste BN’er met een eigen talkshow, waarvan er 999.999 mislukken, maar als ik zie met wat voor enthousiasme hij dit doet… Het kan echt wat worden.

HLF8 is vanaf maandag 6 september elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.