Jeangu Macrooy

Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy

Inzending Eurovisiesongfestival Jeangu Macrooy officieel onthuld in DWDD

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Oké, het nummer Grow van Jeangu Macrooy dat vanochtend per ongeluk uitlekte, is inderdaad dé Songfestival-inzending voor Nederland… Dat maakte AVROTROS eerder vandaag bekend. Ondanks dat de grote première dus een beetje verpest was, schoof zanger Jeangu Macrooy zojuist alsnog even aan bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door (DWDD) om over zijn lied Grow te vertellen. Ook werd de clip van het Eurovisiesongfestival-nummer getoond!

Nederlandse inzending Eurovisiesongfestival 2020

Vanochtend moesten we het nog stellen met een telefoonopname van Grow. Tijdens De Wereld Draait Door (DWDD) kwam Jeangu Macrooy zijn nummer alsnog officieel onthullen. Hij nam daarvoor meteen de bijbehorende clip mee. Uiteraard moet de zanger het tijdens het Eurovisiesongfestival natuurlijk stellen zonder die bewegende beelden… Maar nu we weten hoe Grow klinkt, kunnen we in ieder geval alvast een beetje fantaseren over zijn optreden!

Het Eurovisiesongfestival-lied van Jeangu Macrooy

Aangezien Duncan Laurence vorig jaar het Eurovisiesongfestival wist te winnen, wordt het liedjesfestijn dit jaar door Nederland georganiseerd. Jeangu Macrooy beklimt in mei het podium van Ahoy, Rotterdam. Aldaar brengt hij dus het nummer Grow ten gehore. Ook weten we al wie het Songfestival 2020 mogen presenteren. Daarvoor zijn namelijk Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit aangetrokken.

Het Eurovisiesongfestival is vanaf 12 mei 2020 te zien. De grote finale met onze Jeangy Macrooy vindt plaats op 16 mei.

Lees verder