Jeangu Macrooy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy

Oeps: Songfestivalnummer Jeangu Macrooy per ongeluk online gezet

|
|

Laatste update:

Jeangu Macrooy zou eigenlijk vanavond in DWDD zijn Songfestival-nummer voor het eerst laten horen, maar iemand heeft zijn inzending al online geknald!

Het AD meldde vanochtend dat het Songfestival-nummer van Jeangu, 'Grow', al online staat op Apple Music. En de clip, die AVROTROS vanochtend weer héél snel van YouTube haalde, zou volgens de krant overeen komen met de teaser die Jeangu eerder al deelde. Hmmm... 

Grow van Jeangu Macrooy

AVROTROS heeft nog niet gereageerd, maar wanneer je iets van YouTube afhaalt, bewijst dat waarschijnlijk alleen maar de echtheid van het lek. We kunnen er dus gerust van uitgaan dat Jeangu met 'Grow' naar het Songfestival in Rotterdam gaat. Enne; hoe klinkt 'ie? "In Grow zijn invloeden van gospel te horen en zingt Macrooy over de onzekerheid die gepaard gaat met volwassen worden", beschrijft het AD. 

Kijken?

Jij bent natuurlijk wel benieuwd naar die clip, maar het lijkt erop dat de snipers van AVROTROS goed hun werk doen. Op YouTube is Grow al niet meer te vinden en ook de versie op Apple Music lijkt alweer verdwenen. Onze laatste hoop? Dat is GeenStijl. Het weblog filmde het uitgelekte filmpje (inception!) en heeft dus - waarschijnlijk als enige - een werkende versie van 'ons' Songfestivalnummer in handen. Kijken kan hier.

Lees verder