S10

Veronica Superguide logo
S10
Songfestival

Songfestival: S10 ‘beetje teleurgesteld’ in 11de plaats

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nadat de glitterwolken waren opgetrokken, keerde S10 vannacht terug in haar hotel in Turijn. De zangeres, die een mooie elfde plaats behaalde in het Eurovisie Songfestival, vertelde verschillende media over haar ‘geweldige week’ én een kleine teleurstelling.

Zangeres S10 vond haar optreden in Turijn ‘het beste optreden uit haar leven’ en de afgelopen week ook ‘de leukste week van haar leven’. Haar elfde plaats in de eindstand deed een béétje pijn, maar over het algemeen overheerst de vreugde. ‘Het is precies zo gegaan als ik had gehoopt, misschien een beetje teleurgesteld in de positie in de top.’

Na de superdrukte van de afgelopen week was S10 van plan om eerst eens even een biertje te drinken in het hotel. ‘Dat is ook alweer heel lang geleden!’

Oekraïne: doeze pwa

De Oekraïense groep Kalush Orchestra won de finale van het Eurovisie Songfestival met gigantische overmacht (zoals voorspeld). De mix van rap en traditionele volksmuziek deed het aardig bij de jury’s, maar het waren de thuisstemmers die Oekraïne werkelijk bedolven onder de punten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

We kunnen niet wachten tot de volgende editie! Tot die tijd luisteren we naar de slechtste Nederlandse inzendingen van het Eurovisie Songfestival, om in de stemming te blijven.

Lees verder