eurovisie songfestival presentatie laura pausini mika Alessandro Cattelan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
eurovisie songfestival presentatie laura pausini mika Alessandro Cattelan
TVSongfestivalNPO

Chantal Janzen sneert naar Songfestival-presentatie: ‘Geen grappen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Oud-Eurovisie Songfestival-presentatoren, Jan Smit en Chantal Janzen, hebben flinke kritiek op hun Italiaanse opvolgers... Chantal is bijvoorbeeld blij dat haar tekstschrijver vorig jaar geen grappen in haar teksten schreef!

Kritiek op de Songfestival-presentatoren

Er is een hoop kritiek op de presentatie van het Eurovisie Songfestival. En nee, dat heeft niet alleen met Laura Pausini te maken… Ook Alessandro Cattelan en zanger Mika moeten het bij veel mensen ontgelden. Zelfs hun voorgangers, Jan Smit en Chantal Janzen, zijn keihard! We hoorden Jan na een toneelstukje in de eerste onderbreking, waarin Italiaanse gebaren werden uitgelegd, bijvoorbeeld verzuchtten dat hij ‘deze minuten nooit meer terugkrijgt’. Ook Chantal Janzen deelt een flinke sneer uit. Ze laat op Twitter weten dankbaar te zijn dat zij vorig jaar niet zulke pijnlijke grappen hoefde te maken. Ouch!

 

 

'Militaire precisie'

Eurovisie Songfestival-commentatoren Jan en – de altijd uitgesproken – Cornald Maas lieten gisteravond weten waaróm de presentatie van het liedjesfestijn in Italië af en toe wat rommelig lijkt te verlopen. Volgens Jan is er véél te laat begonnen met de repetities. “Cornald zei dat ze maandag pas voor het eerst op het podium stonden. Drie weken voor het Songfestival begon, werden wij elke dag met militaire precisie klaargestoomd. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Er was onder Eurovisie Songfestival-fans afgelopen donderdag trouwens ook behoorlijk wat te doen over Jan en Cornald zelf!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder