Snowpiercer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Snowpiercer

Snowpiercer eindigt na vier seizoenen

|
|

Laatste update:

Jammer, maar helaas. Snowpiercer krijgt geen vijfde seizoen. Dat betekent dat de scifi-serie, die te zien is op Netflix, na vier seizoenen voorgoed stopt. Maar, wees niet helemaal getreurd: het vierde seizoen is nog niet verschenen, maar wel bevestigd.

De trein raast niet meer verder…

De Amerikaanse televisiezender TNT stopt na seizoen 4 met de post-apocalyptische dystopische thriller, meldt Deadline. De show is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013 en het boek Le Transperceneige uit 1982. Als het aan ons ligt, moet je die film gauw vergeten als je naar de serie Snowpiercer kijkt.

Clark Gregg sluit zich aan

Snowpiercer volgt passagiers in een alsmaar bewegende trein die de overblijfselen van de mensheid vervoert terwijl de aarde bevroren is. In seizoen 4 sluit Agents of S.H.I.E.L.D.-acteur Clark Gregg zich bij de cast. Hij is bekend van zijn rol als agent Phil Coulson.

Trek in meer sciencefiction? We hebben de beste scifi-films op Netflix voor je verzameld! Als je wat meer into comedy bent, hebben we de beste sciencefiction comedyseries ook paraat staan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder