Clark Gregg bedankt fans Agents of S.H.I.E.L.D.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Clark Gregg bedankt fans Agents of S.H.I.E.L.D.

Clark Gregg bedankt fans Agents of S.H.I.E.L.D.

|
|

Laatste update:

Deze week eindigen de avonturen van Phil Coulson en zijn kameraden van het Strategic Homeland Intervention Enforcement Logistics Divisions, oftewel SHIELD. Clark Gregg kijkt kort terug op de serie, en bedankt alle fans van Agents of SHIELD in een nieuwe video.

Als de films van het Marvel Cinematic Universe bouwblokken zijn, dan is Agents of SHIELD het cement. Geheimagent Coulson en zijn team lossen problemen op die te klein zijn voor de Avengers, en ze beantwoorden kwesties die in de bioscoopfilms bleven liggen.

De avonturen van Coulson, die begonnen na ‘de vakantie’ die hij nam in The Avengers, eindigen nu na het zevende seizoen. Acteur Clark Gregg vertelt over de laatste twee afleveringen die komende week in Amerika worden uitgezonden.

“De laatste zeven jaar was het mijn genoegen om Phil Coulson te spelen in Marvel’s Agents of SHIELD. We naderen het einde van deze spectaculaire reis. Door de jaren heen is de show in alle hoeken en gaten van het Marvel Cinematic Universe gesprongen; plekken waar we mee mochten spelen.”

SHIELD-agent Phil Coulson heeft zelf geen superkrachten, maar speelt een belangrijke rol in de Marvel-verhalen van de laatste jaren. Aanvankelijk was hij een contactpersoon tussen Iron Man en SHIELD, maar hij bleek zó populair dat hij terugkeerde in latere Marvel-films. Zijn ‘dood’ in The Avengers bracht het team bij elkaar, en de agent keerde terug in zijn eigen Marvel-serie.

Marvel’s Agents of SHIELD

Na zeven jaar tijdreizen, ruimteavonturen en het opsporen van misdadige superschurken is Coulson geen ‘gewone’ sterveling meer, maar de aansprekende ‘jan met de pet’ van het Marvel-universum kan nu van zijn pensioen genieten.

“Als je me tijdens de besprekingen voor Iron Man had verteld dat ik zó diep in Phil Coulson kon duiken… Het is enorm bitterzoet dat het nu ten einde komt, maar ik kan er alleen maar dankbaar voor zijn. Bedankt, namens de cast en mezelf, voor deze ongelooflijke reis.”

In het zevende seizoen van Agents of SHIELD zitten Coulson en zijn team vast in het verleden, waar aliens de organisatie willen vernietigen vóór hij goed en wel is opgericht!

Het laatste seizoen van Marvel’s Agents of Shield is in Nederland (nog) niet te volgen. De eerste zes seizoenen van de serie zijn te vinden op Disney+.

Lees verder