Agents Of Shield

Veronica Superguide logo
Agents Of Shield

Teaser: spannend slotseizoen Agents Of SHIELD

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Agent Phil Coulson en zijn team helden trekken nog één keer alles uit de kast! Check de teaser en info over het zevende, laatste seizoen van Marvel’s Agents Of SHIELD.

Superhelden zijn natuurlijk de ware sterren van het Marvel Cinematic Universe, maar gewone stervelingen hebben ook een belangrijke rol! De agenten van SHIELD richten zich op het bestrijden van dreigingen die nét wat minder dringend zijn dan een intergalactische invasie. Phil Coulson en SHIELD doen dit nu al zes seizoenen, en het zevende staat voor de deur.

Het zevende seizoen van Marvel’s Agents Of SHIELD is het laatste, zoveel is inmiddels al duidelijk. In de laatste serie van de superheldenshow reizen agent Phil Coulson (Clark Gregg) en zijn team terug in de tijd, om te voorkomen dat de door de tijd reizende, buitenaardse Chronicom in het verleden de toekomst helemaal overhoop gooien.

Zoals bij elk tijdreisavontuur zit er een dikke adder onder het gras… Om de toekomst te beschermen moet Coulson de boze organisatie Hydra redden van de ondergang! De laatste dertien afleveringen van de serie lijken in elk geval erg spannend te worden!

Marvel’s Agents Of Shield

Het zevende seizoen van Agents Of SHIELD verschijnt eind mei op de Amerikaanse zender ABC. Wanneer het slotseizoen op Disney+ verschijnt (de eerdere reeksen zijn daar al te vinden) is nog niet bekend. Het zesde kwam daar afgelopen maart online, dus we rekenen op vroeg in 2021.

Lees verder