Agents of Shield seizoen 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Agents of Shield seizoen 6

Nieuw op Disney+ in maart 2020

|
|

Laatste update:

Naast Netflix en Videoland komt Disney+ ook met een lijst van nieuwe films en series die ze deze maand toevoegen. Niet alleen nieuwe content komt eindelijk online, ook een paar echte klassieke Disney-series zijn in maart te zien! Bekijk hier wanneer alles online verschijnt.

Series

The Proud Family seizoen 2 - 1 maart

In deze animatie-sitcom beleeft Penny Proud de gekste avonturen met haar familie en vrienden. Het tweede seizoen komt uit 2002 maar is nu volledig te zien op Disney+. Ook kondigde de streamingdienst een vervolg aan: The Proud Family: Louder and Prouder.

Pixar In Real Life seizoen 1, aflevering 5 - 6 maart

Hoe zouden de figuren uit de Pixar-films er in het echt uitzien? In deze serie wordt elke aflevering een Pixar-film vertaald naar de echte wereld. Wall-E, Toy Story, Finding Dory en Inside Out kwamen al langs. Waar zal de 5e aflevering over gaan?

Amphibia seizoen 1 - 8 maart

Zelfstandige tiener Anne Boonchuy is op magische wijze getransporteerd naar een afgelegen marslandschap vol met 'kikkermensen'. In deze amfibieën-wereld krijgt ze al snel een goede band met kikker Sprig Plantar.

Bunk’d seizoen 1-3 - 20 maart

Broers en zussen Emma, Ravi en Zuri gaan op zomerkamp in Maine, waar hun ouders elkaar jaren geleden ontmoetten. Samen met nieuwe vrienden, liefdes en angsten probeert het trio zichzelf thuis te voelen op Kamp Kikiwaka.

Sofia het prinsesje seizoen 1-4 - 20 maart

Sofia is een doodgewoon meisje, maar haar leven neemt een grote wending als haar moeder trouwt met een koning. We volgen hoe Sofia leert wennen aan haar nieuwe leven als een prinses.

Agents of Shield seizoen 6 - 20 maart

In het 6e seizoen van de Marvel-serie volgen we de S.H.I.E.L.D.-agenten die de mensheid proberen te beschermen, één jaar na de dood van directeur én grote teamleider Phil Coulson (Clark Gregg). Het speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe en borduurt voort op gebeurtenissen die plaatsvinden in de grote Marvel-kaskrakers.

Be Our Chef seizoen 1, aflevering 1 - 27 maart

In deze nieuwe kookwedstrijd strijden 5 families die van eten houden tegen elkaar door gerechten met een Disney-thema te maken. Wat valt er te winnen? De beste familie mag eenmalig hun winnend gerecht serveren in een Disney-park! #Goals

Films

The Sandlot 2 - 6 maart

Een groep honkbalspelende jongeren krijgt een NASA modelraket in handen via een van hun ouders. Wanneer ze hem per ongeluk op een autokerkhof schieten, moeten ze een plan maken om hem terug te krijgen. Maar... hoe komen ze langs de moordlustige gemuteerde hond?

The Sandlot: Heading Home - 6 maart

Vervolg op The Sandlot 2. In The Sandlot: Heading Home reist honkbal-ster Tommy Santorelli terug naar 1976. Als hij zijn jeugdjaren bij het honkbalteam herleeft, realiseert hij zich het belang van vriendschap. Winnen is niks in je eentje. 

Stargirl - 13 maart

Deze Disney+-Original maakt zijn debuut op de streamingdienst. Geen bioscooprelease, gewoon meteen op Disney+. Leo is een middelmatige student en is helemaal ondersteboven als hij Stargirl ontmoet. De nieuwe leerlinge heeft een magische persoonlijkheid waar Leo nog wat van kan leren.

Disney+ zal vanaf nu steeds meer Originals online gooien, omdat de dienst nu ook beschikbaar wordt in de rest van de wereld!

Lees verder