Disney+, The Lion King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney+, The Lion King

Disney+ wordt goedkoper (behalve in Nederland!)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanaf 24 maart lanceert Disney+ in heel Europa en de streamingdienst gooit daar meteen een lekkere korting tegenaan. Helaas voor Nederland krijgen wij die prijsverlaging niet omdat wij al eerder gebruik kunnen maken van de dienst. Is dat even jammer!

Zei iemand daar korting?

Nederland is nu nog het enige land in Europa dat toegang heeft tot Disney+, maar eind maart zal daar verandering in komen. Als lokkertje betaalt elke Europeaan die voor 23 maart een jaarabonnement afsluit maar €59,99 euro. Dat komt neer op 5 euro per maand, terwijl wij maandelijks net geen 6 euro moeten aftikken. Ach, zo klinkt het ook weer niet heel erg. Maar we zijn Nederlanders hè… Korting!

Gratis Disney+?

Toch handelt Disney wel eerlijk, want toen de dienst in Nederland verscheen kreeg iedereen een maand gratis proeftijd. Voor de rest van Europa is dit maar één week. Nou is het toch nog redelijk goed verdeeld. Gelukkig maar! 

Nieuw naar Disney+

In het begin moesten we het doen met oude films en series, maar nu komt steeds meer nieuwe content op de streamingdienst te staan. Zo heeft Disney+ een exclusieve Toy Story 4-prequel gemaakt waarvan je hier de trailer kunt zien, en maakten ze de releasedatum bekend van hun aankomende Marvel-series. Genoeg om naar uit te kijken! Voor degene die niet kunnen wachten gooide Disney+ zondag de nieuwe The Lion King online!

Lees verder