Bo Peep in Lamp Life van Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bo Peep in Lamp Life van Disney+

Disney+ onthult trailer Toy Story 4-prequel Lamp Life

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende week gaat Lamp Life in première. Om in de stemming te komen, plaatste Disney alvast de trailer online van deze gloednieuwe Pixar-short!

Charmant

In Toy Story 4 werd Bo Peep na jaren weer herenigd met Woody en zijn vrienden. In een antiekwinkel vielen de voormalige geliefden elkaar weer in de armen. Maar wat was er in de tussentijd allemaal gebeurd met het charmante herderinnetje? Volgens Bo Peep niet zo heel veel. Het leven van een lamp is tenslotte geen aaneenschakeling van actie en avontuur. Maar afgaande op de trailer voor Lamp Life valt er genoeg te beleven!

Porselein

Lamp Life belicht (heb je hem?) de avonturen van Bo Peep tussen Toy Story 2 en Toy Story 4. Daarbij zal Annie Potts opnieuw de stem inspreken van de porseleinen schaapshoedster. Christina Hendricks keert terug als de creepy pop Gabby Gabby. De regie is in handen van Valerie LaPointe. Zij schreef eerder mee aan Toy Story 4, die vorig jaar nog een hoge ogen gooide in onze ranglijst van de beste films van 2019. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Lamp Life is vanaf 31 januari te zien op Disney+.

Lees verder