Lily en Ola in Sex Education

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lily en Ola in Sex Education

Sex Education: Ola keert niet terug in seizoen 4

|
|

Laatste update:

Shocking! Sex Education moet het in het aankomende seizoen doen zonder Ola Nyman. Actrice Patricia Allison kondigt namelijk haar vertrek aan. Ola is de dochter van Jakob en bevriend (of toch iets meer dan bevriend) met het hoofdpersonage Otis. Dat betekent weer een love interest minder voor Otis…

Over en uit

Bij een Brits radioprogramma maakt Patricia het nieuws bekend. Ze zegt dat het een moeilijke beslissing was. “Ik heb het drie jaar lang gedaan en heb er oprecht van genoten.” De actrice geeft aan dat ze andere carrièreplannen heeft, maar gaat daar niet verder op in.

Hoe is het met de rest van de cast?

Ook Simone Ashley, de actrice die Olivia speelt, keert niet meer terug in het nieuwe seizoen. Ze is naar verluidt te druk met het succesvolle Bridgerton. Andere Sex Education-acteurs zijn ook met andere rollen bezig. Zo heeft Ncuti Gatwa, die Eric speelt, de hoofdrol bemachtigt in Doctor Who. Maeve-actrice Emma Mackey is te zien in de Barbie-film met Margot Robbie en Ryan Gosling! Zij blijven vooralsnog wel te zien in de serie, gelukkig!

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 4 van Sex Education verschijnt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder