• Bridgerton

Bridgerton breekt eigen indrukwekkende Netflix-record

Bridgerton

Bridgerton is... Bridgerton de baas! Seizoen 2 van de gigantische Netflix-hit overtreft het kijkrecord dat seizoen 1 in 2020 neerzette.

Dat meldt IndieWire

Eigen record verbroken

Met 627,11 miljoen bekeken uren overtreft de nieuwe reeks afleveringen het eerste seizoen van Bridgerton, dat op plek twee staat met maar liefst 625,49 bekeken uren in de eerste vier weken.

Verreweg bovenaan

Dit record geldt alleen voor Engelstalige series. De Zuid-Koreaanse serie Squid Game is door Netflix officieel bekroond tot meest succesvolle serie en staat nog steeds verreweg bovenaan met 1,65 miljard gekeken uren in de eerste 28 dagen. 

 

Van de troon gestoten?

Bridgerton zal nu nog even volop van de eerste plek moeten genieten. Het Engelse kostuumdrama moet misschien binnenkort de eerste plek afstaan aan Stranger Things seizoen 4. Het derde seizoen van Stranger Things wist in de eerste maand 582,10 miljoen bekeken uren te halen. 

 

Het eerste deel van Stranger Things seizoen 4 verschijnt 27 mei op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.