Yes: Netflix deelt spannende teaser Stranger Things S4

Door Redactie
Stranger Things seizoen 3 met Will, Mike, Eleven, Max en Lucas

Fans van Stranger Things moeten nu op het puntje van hun stoel gaan zitten. Netflix heeft namelijk zojuist een dikke vette teaser onthuld van het vierde seizoen. Helaas is er ook slecht nieuws...

Het vierde seizoen komt namelijk pas in 2022. "Something is coming. It's almost here. In 2022", aldus Netflix in deze spannende en veelbelovende teaser.

Bekijk 'm snel hieronder!

Nog even geduld, svp

Het is voor de meeste fans vast een bittere pil dat het seizoen nog minstens 4 à 5 maanden op zich laat wachten. Stranger Things-producer Shawn Levy beloofde namelijk vorige week nog iets anders. "Om het ongelooflijk voor de hand liggende te zeggen, het heeft veel, veel, veel te lang geduurd en het komt eraan", zo gaf hij een tipje van de sluier weg. Helaas blijkt dit dus niet binnen nu en 'een paar' maanden.

Spektakelstuk

Wel weten we dat de makers dit jaar alles uit de kast trekken om het nog groter en nóg beter te maken. "Het wordt een episch verhaal, dat nog altijd geworteld is in de personages. Maar de omvang van het verhaal is epischer en meer cinematisch dan alles wat we tot nu toe hebben geprobeerd." Daarvoor gingen de makers dan ook niet over één nacht ijs. Zo schoten ze beelden in Georgië, Litouwen en New Mexico. Lees hier alles dat je moet weten over S4.

Stranger Things seizoen 4 keert dus terug in 2022.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.