Roos Reedijk zelfs op vakantie bezig met Kopen Zonder Kijken

roos reedijk kopen zonder kijken rtl boulevard
© RTL 4

Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk vertelt over de laatste aflevering van het tv-programma. Daarbij onthult ze ook dat ze zelfs op vakantie met het programma bezig is: “Camper vol spullen.

Laatste Kopen Zonder Kijken

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Kopen Zonder Kijken te zien op RTL 4. RTL Boulevard nodigde stylist Roos Reedijk uit om alvast even vooruit te blikken. Roos vertelt dat we vanavond kennismaken met Rob en Lotte, die nog in een studentenhuis in Den Bosch wonen en graag willen verhuizen.

'Ben in Frankrijk helemaal losgegaan'

Roos – die haar unieke stemgeluid als haar ‘visitekaartje’ ziet – vertelt dat ze ‘helemaal los is kunnen gaan’ in de nieuwe woning van Rob en Lotte. De moodboards van het stel waren namelijk ‘helemaal haar stilo’: “Ze hadden bloemetjesbehang, roze muren, ze vonden ook echt antiek en brocante leuk. Dus ik ben vorige zomer in Zuid-Frankrijk helemaal losgegaan met mijn camper vol met spullen en dat zit nu allemaal in dit huis verwerkt.

Luuk Ikink – die laatst nog emotioneel werd bij Humberto – is verbaasd: “Dat neem je dan gewoon allemaal in je privétijd mee?” Roos beaamt dat: “Ja, heerlijk. Dat is echt voor mij vakantie.

Meer lezen over Roos? Dít deed de Kopen Zonder Kijken-stylist voor haar tv-debuut.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Vanavond om 20:30 uur is de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken te zien op de zender.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.