luuk ikink peter r. de vries humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
luuk ikink peter r. de vries humberto
BN'ersRTLTVTalkshow

Luuk Ikink blikt terug op aanslag Peter R. de Vries: ‘Hoog in emotie’

|
|

Laatste update:

Peter R. de Vries werd bijna een jaar geleden neergeschoten. RTL Boulevard-collega Luuk Ikink blikt bij Humberto terug op die periode: “We zijn ook veel bij elkaar gekomen.

Aanslag Peter R. de Vries jaar geleden

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de aanslag op Peter R. de Vries plaatsvond. De misdaadjournalist werd na het verlaten van de RTL Boulevard-studio neergeschoten. Hij overleefde de aanslag niet. Humberto Tan nodigde Peters RTL Boulevard-collega’s Luuk Ikink en Jermaine Ellenkamp uit om terug te blikken op de aanslag en de periode daarna.

'Je praat het hele jaar erover'

RTL Boulevard was na de aanslag op Peter al snel weer terug op tv. Later volgde ook nog een eerbetoon aan de misdaadverslaggever. Humberto merkt op dat de medewerkers in de eerste uitzendingen wel ‘hoog in emotie’ zaten. Luuk beaamt dat: “Iedereen zat hoog in emotie. We zijn ook veel bij elkaar gekomen. (…) Dat die groep mensen die daar een uitzending hebben gemaakt... Hoe zij daar die uitzendingen hebben gemaakt, dat vind ik echt fantastisch.

De emoties zitten Luuk duidelijk nog steeds hoog, zo ziet ook Humberto. Luuk geeft het ook eerlijk toe: “Je praat het hele jaar erover. Bijna elke dag.

Morgen is de voorlopig laatste uitzending van Humberto te zien. Je ziet 'm om 22:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder