Ronald Molendijk en Wendy van Dijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ronald Molendijk en Wendy van Dijk

Ronald Molendijk en Wendy Van Dijk slaan terug naar VI

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

René van der Gijp maakte vorige week brandhout van DJ Ronald Molendijk, die regelmatig aanschuift bij Shownieuws. ‘Die kan dus helemáál niks! Er zijn heel veel mensen op televisie die niets kunnen, maar híj staat er nog mijlenver boven!’, meldde Gijp in Veronica Inside.

In Shownieuws mocht Molendijk zich gisteren weer even verdedigen, samen met Wendy van Dijk die er in VI meestal ook niet best van af komt. Wat vonden ze van de aanval die Veronica Inside inzette?

Van Dijk meldde dat ze het fragment niet had gezien, ‘het komt niet bij me, en ik houd het ook af. Wat niet weet, wat niet deert.’ Molendijk gooide het over een andere boeg: ‘Het is gewoon niet mijn programma. Wat ik zo raar vind is dat er dingen worden geroepen alsof ze feiten zijn. Ik werk 30 jaar als DJ en producer, en dat wordt dan onder tafel geveegd alsof ik niets kan. Dat is hetzelfde als ik zou zeggen: René van der Gijp kan niet voetballen. Als hij iets over voetbal vertelt, dan neem ik aan dat hij er verstand van heeft', aldus de man die ooit beweerde dat vrouwen minder goede muziek maken dan mannen.

Wendy van Dijk voegde er aan toe dat ze zich verder niets aantrekt van Johan Derksen en René van der Gijp. Waar ze misschien wél op moeten letten is de reactie op haar nieuwe show Wie Het Laatst Lacht.

Wie Het Laatst Lacht

Wendy van Dijk had afgelopen vrijdag de première van de verborgencamerashow Wie Het Laatst Lacht, waar in het fragment nog naar wordt verwezen. Hoewel de kijkcijfers aardig okee waren, waren de reacties… minder positief. Het is afwachten of er aanstaande vrijdag nog iemand afstemt op Wendy’s nieuwe programma.

Veronica Inside blijft de knuppel waarschijnlijk nog wel even in het hoenderhok gooien. Vóór Ronald en Wendy waren (o.a!) de Oranje Leeuwinnen aan de beurt ('niet om aan te zien!'), Turkije ('Kutland!'), Ladies Night ('Kutwijven!') en André Hazes!

Lees verder