Ronald Molendijk, Veronica Inside, relletje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ronald Molendijk, Veronica Inside, relletje

Mannen van VI: 'Ronald Molendijk kan helemaal niets'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oh nee, we hebben weer een relletje te pakken. Dit keer staan de mannen van Veronica Inside recht tegenover Shownieuws-verslaggever Ronald Molendijk, het 'vriendje van Erland Galjaard'. 

Het is algemeen bekend dat niet iedereen groot fan is van Ronald Molendijk. Maar de mannen van Veronica Inside gaan nog een stapje verder door de Shownieuws-verslaggever volledig af te slachten in hun programma. “Er zijn dus veel mensen op tv die niet veel kunnen. Er zijn heel veel mensen op tv die misschien wel niets kunnen. Maar hij! Hij staat er nog mijlenver boven", maakt René van der Gijp duidelijk. "Hij kan he-le-maal niks! Gewoon he-le-maal niks! Pleur toch op!”

Liever Ladies Night

Het is niet de eerste keer dat de mannen van VI hun commentaar uitten over Ronald, de 'goede vriend van Erland Galjaard'. Maar daar trekt Ronald Molendijk, die kortgeleden RTL Boulevard verruilde voor Shownieuws, zich niets van aan. “Laat ik het zo zeggen: kijk ik naar Voetbal Inside of naar Ladies Night? Dan kijk ik liever de hele dag naar Ladies Night dan één seconde naar Voetbal Inside. De focking hel is dat, niet te doen.” We betwijfelen of dat zo'n groot compliment is voor Ladies Night, de show die door Angela de Jong niet zo wordt gewaardeerd.

Lees verder