Johan Derksen in Café Hendriks en Genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen in Café Hendriks en Genee

Johan Derksen kraakt Ladies Night af: ‘kutwijven’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De beruchte Veronica Inside-analist Johan Derksen hakt Ladies Night in de pan! 'Bromsnor' liet zijn mening erop los nadat presentatrice Merel en vaste Ladies Night-gast Olcay Gulsen het trio van VI uitnodigden om in hun uitzending te komen.

We wisten natuurlijk al dat Johan over letterlijk alles een mening heeft, dus dit komt niet als een verrassing. Het zit zo: in de allereerste uitzending van de nieuwe Ladies Night, afgelopen woensdag, bespraken de dames een fragment van VI waarin René van der Gijp styliste Manon Meijers (die ook in de uitzending zat) de 'omgebouwde broer van Guus Meeuwis' noemde.

Uitnodiging

Vervolgens kwam er via bovenstaande tweet een uitnodiging voor de VI-heren om eens gezellig naar de Ladies Night-studio te komen. Merel Westrik en Olcay Gulsen gaven in de radio-variant van VI wel aan dat ze dit zien zitten. Maar Johan? Die niet. Totaal niet. "Een confrontatie? Daar zie ik niet zoveel in", zie hij gisteren tegen Wilfred op Radio Veronica.

Geen hond

"Dat is alleen goed voor Ladies Night, want er kijkt geen hond naar hun programma", aldus Johan. En daar heeft 'ie op zich een punt. Afgelopen woensdag keken er 257.000 mensen naar de terugkeer van het praatprogramma van Net5. "Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met ze zitten? Zij mogen zeggen wat ze willen en wij ook! Ik zou ze niet willen typeren als domoren", vervolgt Johan, waarna Wilfred 'm een voorzet geeft. "Hoe dan?" Johan: "Kutwijven!"

Ladies Night is elke woensdag om 20:30 uur te zien op Net5. En Veronica Inside elke maandag en vrijdag om 20:30 uur op Veronica.

Lees verder