Minions Rise of Gru Minions 2 trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Minions Rise of Gru Minions 2 trailer

Helaas! Ook Minions: The Rise of Gru uitgesteld door corona

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat de release van Minions: The Rise of Gru pas over een paar maanden op de bioscoopagenda stond, heeft Illumination toch besloten om de film uit te stellen. De nieuwe releasedatum van deze Minions-film over die verschrikkelijke Gru is nog niet bekend.

Minions: The Rise of Gru niet op tijd klaar voor release

Minions: The Rise of Gru is de zoveelste film in de steeds langer wordende lijst met films die uitgesteld worden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondanks dat de releasedatum van de film nog ver weg was, is het uitstel goed te verklaren. Chris Meledandri, CEO van Illumination, laat in een verklaring (via Comingsoon) weten dat de verantwoordelijke studio in Frankrijk een poosje zijn deuren sluit - of beter gezegd: moet sluiten. Daardoor lukt het simpelweg niet om Minions: The Rise of Gru op tijd voor de release in juni af te krijgen.

De zoveelste film die vertraging oploopt door corona

Andere films die eerder al hun productie stillegden, zijn bijvoorbeeld Matrix 4 en Avatar 2. Deze films staan echter gepland voor een release in 2021, zodat de releasedata tot dusver niet in de problemen komen. Bij Minions: The Rise of Gru ligt dat dus echter anders. Gelukkig kun je je best vermaken zonder naar de bioscoop te trekken! We wijzen je bijvoorbeeld graag op ons fonkelnieuwe Nieuw op Netflix-overzicht voor de maand april.

Lees verder