Minions Rise of Gru Minions 2 trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Minions Rise of Gru Minions 2 trailer

Nieuwe trailer Minions: The Rise of Gru laat zien hoe despicable Gru is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na die eerdere korte teaser trailer nemen de makers van de nieuwe Minions-film vandaag hun tijd! Deze Minions: The Rise of Gru-trailer duurt namelijk bijna drie minuten. En dat betekent dat we eindelijk kunnen zien hoe Gru zo despicable is geworden.

Minions: The Rise of Gru telt zes superschurken

In Minions: The Rise of Gru zien we hoe kleine Gru (Steve Carell) lid hoopt te worden van een club superschurken, genaamd de Vicious 6. Zijn sollicitatiegesprek verloopt echter niet bepaald vlekkeloos… Om eerlijk te zijn, vinden de schurken Gru nogal een watje. Voordat hij kans maakt om lid te worden, moet hij eerst maar eens iets slechts doen! Om zijn kwaadaardigheid te bewijzen, berooft Gru de Vicious 6 daarom van hun edelsteen… En dat was nou weer net niet de bedoeling, natuurlijk!

Gru en zijn Minions op de vlucht in The Rise of Gru

Zoals je hierboven in de eerste echte trailer voor Minions: The Rise of Gru zag, moeten Gru en zijn Minions vluchten voor hun leven. Ze worden namelijk achterna gezeten door de superschurken van de Vicious 6. En dat is niet de minste club… Zo zijn onder meer Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren en Danny Trejo lid! Of Gru en de Minions dat verpeste sollicitatiegesprek uiteindelijk toch nog te boven komen, check je later dit jaar.

Minions: The Rise of Gru draait vanaf 3 juli in de (Amerikaanse) bioscoop. Naar verwachting is de tweede Minions-film in deze super succesvolle franchise hier vanaf 24 juni te zien.

Lees verder