Patty Brard denkt dat Josje Huisman niet meezoekt met K3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard denkt dat Josje Huisman niet meezoekt met K3

Patty Brard sneert: ‘Josje lastigste K3 ooit’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

K3 zoekt dit najaar een nieuw lid op SBS6. Patty Brard zocht in 2009 óók al naar een vervanger voor Kathleen, maar doet in de nieuwe talentenjacht niet mee. Volgens de presentatrice zoeken de makers een jonger iemand voor in de jury, maar het wordt sowieso niet Josje Huisman!

Brard sprak in Shownieuws over de nieuwe zoektocht van K3. Klaasje Meijer stopt binnenkort bij de meidengroep, maar K3 gaat natuurlijk wél door. In Kom bij K3 strijden meiden én jongens dit najaar om een plek in de groep. Gevoel voor humor is niet verplicht, maar wel een fikse pre!

Patty Brard zat in 2009 in de jury van K2 zoekt K3, maar ze doet niet mee in de nieuwe versie van het programma. Brard had het best willen doen maar is gewoon gepasseerd. “Ik denk dat ze een jonger iemand willen. Ik ben inmiddels natuurlijk wel vergeten hoe het is.”

K3 zonder Josje!

Volgens Brard is het uitgesloten dat ex-K3-zangeres Josje Huisman in de jury van de show gaat zitten. “Josje lijkt me niet de allerbeste… Die stond wel bekend als de lastigste K3 ooit. Overigens heeft Studio 100 ook gezegd: zij wordt het zeker niet. Nou, dan weet je het wel.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Josje Huisman won de talentenjacht in 2009, maar lag schijnbaar helemaal niet lekker in de groep. Haar relatie met Studio 100-baas Gert Verhulst maakte de sfeer er ook niet beter op. Het laatste wat we van Josje zagen was haar optreden in The Masked Singer, waarin ze de Eenhoorn speelde.

Kom bij K3 is dit najaar te zien bij SBS6.

Lees verder