K3, talentenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
K3, talentenjacht

Dit is wanneer je de K3-zoektocht kunt zien op SBS6

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie eerder dit jaar al dat de Klaasje Meijer besloot om K3 te verlaten. Het was de vraag of de zoektocht naar een nieuw K3-lid ook weer op tv te zien zou zijn. Vandaag volgt het verlossende antwoord: K2 zoekt K3 is dit najaar te zien bij SBS6!

K2 zoekt K3 in tv-show

Met het vertrek van Klaasje Meijer werd K3 weer gereduceerd tot K2… En dat kan natuurlijk niet! Zodoende besloot Studio 100 meteen op zoek te gaan naar een opvolger. SBS6 onderzocht samen met de Vlaamse zender VTM of het mogelijk was om die zoektocht weer via een tv-uitzending te houden. En jawel, K2 zoekt K3 wordt dit najaar uitgezonden bij SBS6 en VTM.

20.000 mensen willen K3'tje worden

Uiteindelijk hebben meer dan 20.000 mensen (!) zich aangemeld om het nieuwe K3’tje te worden. Na een eerste strenge selectie zijn daar nu nog 1442 deelnemers van over, die de kans krijgen om te strijden om een plekje naast Hanne en Marthe. De audities vinden deze maand plaats. Het is trouwens niet de eerste keer dat we getuige zijn van een zoektocht naar een nieuw K3-lid. De vorige zoektochten naar de opvolger van The Masked Singer-ster Kathleen Aerts, en de opvolgers van Karen, Kristel en Josje werden ook op tv uitgezonden.

K2 zoekt K3 is dit najaar te zien bij SBS6.

P.S. K3 eens van een heel andere kant zien? Laat dat maar aan de mannen van Even tot hier over!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder