K3, talentenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
K3, talentenjacht

Talpa overweegt nieuwe K2 zoekt K3-talentenjacht

|
|

Laatste update:

Het is het grote nieuws van vandaag: de Nederlandse Klaasje Meijer heeft besloten om K3 te verlaten en Studio 100 gaat op zoek naar haar opvolger! SBS6 onderzoekt daarom samen met de Vlaamse zender VTM of het mogelijk is om dit weer via een tv-uitzending te doen.

Vleugels uitslaan

"Ik ben zeer dankbaar voor alle ervaringen die ik de afgelopen vijf jaar met Hanna en Marthe heb mogen meemaken en zal deze momenten de rest van mijn leven meedragen", liet de blonde zangeres vanmiddag weten in een persconferentie. "In de toekomst blijf ik zeker acteren, presenteren en muziek maken en ik kijk daar erg naar uit. Maar in eerste instantie blijf ik tot het einde van het jaar met veel liefde onderdeel van K3 en draag ik daarna met een gerust hart de K3-fakkel over."

Jongen in K3?

De vraag is natuurlijk: aan wie draagt ze die fakkel dan over? Nou, als het aan Studio100-baas Gert Verhulst ligt, maakt dat helemaal niets uit. "K3 gaat voort, wij gaan dus op zoek naar een opvolgster of opvolger voor Klaasje. U heeft het goed gehoord: diegene die de plaats van Klaasje zal innemen, kan dus ook een jongen zijn." Ben je nu helemaal in de Oya lélé-sfeer? Opgeven kan hier.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Zoektocht op tv

De vorige zoektochten naar de opvolger van Kathleen Aerts en later ook de opvolgers van Karen, Kristel en Josje werden bij SBS6 en VTM uitgezonden. En dat zou zomaar eens voor herhaling vatbaar kunnen zijn! "Dat hebben we destijds met veel plezier gedaan", laat een woordvoerder van Talpa aan RTL Boulevard weten. Ook Gert Verhulst schemert door dat er iets groots aan zit te komen. "We onderzoeken op dit moment of we een mooi tv-programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3. Meer nieuws daarover later." Dat wordt dus nog even afwachten!

Lees verder